Sivustohaku
Grand Champagne Helsinki 2015

Grand Champagne Helsinki_2

Saimme viime viikolla kutsun Gran Champagne Helsinki 2015 -tapahtuman esittelytilaisuuteen, joka pidetään 8.-9.5.2015. Tapahtumasta tulee ehdottomasti vuoden kovin samppanjan ystävien kokoontuminen, jonka näyttämönä toimii keskeisellä sijannilla oleva Vanha Ylioppilastalo, osoitteessa Mannerheimintie 3.

Alla lehdistötiedoite tapahtumasta ja lisää voit lukea osoitteesta www.grandchampagnehelsinki.fi sekä seurata tapahtumaa myös Facebookista ja Instagramista.

ExclusiveHillbillyn suositus on, että varaat nyt heti toukokuun toisen viikonlopun vapaaksi ja suuntaat vähintään päiväksi, mieluiten kahdeksi nauttimaan ainutlaatuisesta samppanjatapahtumasta. Liput tapahtumaan ja asiantuntijatastigeihin myynnissä nettisivuilla jo nyt! 

ExclusiveHillbilly tulee järjestämään tapahtumaan liittyen pienen kilpailun Facebook-tykkääjien kesken – joten jos et vielä ole tykännyt ExclusiveHillbillystä Facebookissa niin nyt se viimeistään kannattaa tehdä. Kilpailusta lisää myöhemmin.

 

_____________________________________________________________________________________________

Lehdistötiedote 22.1.2015

Uusi samppanjatapahtuma 8.-9.5.
Grand Champagne Helsinki 2015 – Samppanjaa ja herkuttelua

Samppanja kuplii toukokuussa Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Champagne rantautuu Helsinkiin. Grand Champagne Helsinki 2015 -tapahtuma kokoaa yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet. Kaksipäiväisessä yleisötapahtumassa tietotaitoaan jakavat muun muassa arvostetun Taittingerin samppanjasuvun vesa Clovis Taittinger sekä maailman vanhimman samppanjatalon Ruinartin kellarimestari Frédéric Panaïotis.

”On suuri kunnia saada Champagnen alueen näin merkittäviä huippunimiä vieraileviksi tähdiksi tapahtumaan. Uskon heidän tarjoamansa ensikäden tiedon olevan todella arvokasta ja elämyksellistä suomalaisille samppanjaystäville”, kommentoi toinen tapahtuman pääjärjestäjistä, Master of Wine ja samppanja-asiantuntija Essi Avellan.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin maineikkaita samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia herkkuja. Mukana oleviksi taloiksi tässä vaiheessa ovat vahvistuneet:

Andre Clouet, Besserat de Bellefon, Billecart-Salmon, Bonnaire, Henri Giraud, G.H. Mumm, Jacquart, Jacquesson, Lanson, Laurent-Perrier, Moët & Chandon, Pannier, Perrier-Jouët, Pol Roger, Ruinart, Taittinger, Tsarine, Veuve Clicquot

Näiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia ruokaherkkuja ja maistelupaloja.

Tapahtumassa voi myös syventää omaa tietämystään ja kokea ainutlaatuisia juomanautintoja osallistumalla Essi Avellanin Master Class -tastingeihin, tunnetun viini- ja samppanjaekspertin Jukka Sinivirran Premium-tastingeihin tai samppanjatalojen vierailevien asiantuntijoiden vetämiin tuottajatastingeihin. Näihin maksullisiin asiantuntijatastingeihin on rajattu määrä paikkoja ja niihin voiilmoittautua etukäteen tapahtuman verkkosivulla. Tarkempi tieto luennoista löytyy tapahtuman nettisivujen www.grandchampagnehelsinki.fi Ohjelma-kohdasta.

Kaikissa asiantuntijatastingeissa maistelulasina käytetään Lehmann Glassin upeaa suupuhalletua Grand Champagne -lasia.

”Ceestassa haluamme olla mukana edistämässä monipuolista samppanjakulttuuria ja käsityötaitoa, joka yhdistyy sekä samppanjan että suupuhalletun samppanjalasin valmistuksessa. Intohimonamme on rakentaa lämminhenkinen vuosittainen tapahtuma samppanjan ystäville ja ammattilaisille,” sanovat Christian ja Taru From, tapahtuman toiset pääjärjestäjät.

Sisäänpääsylipun hinta ovelta on 17 €, johon sisältyy Lehmann Glassin Opale -samppanjalasi. Lippuja voi myös ostaa verkkokaupasta etukäteen edullisemmin.

Maistelu- ja ruokalipukkeiden hinta tapahtumassa on 2 € ja niitä voi ostaa tapahtuman aikana erikseen.

Lippuja voi ostaa ennakkoon Ceesta Shopin verkkokaupasta osoitteessa www.grandchampagnehelsinki.fi Saatavana myös ryhmä- ja yrityslippupaketteja.

Perjantai 8.5.2015 kello 16-21
Lauantai 9.5.2015 kello 12-20
Paikka: Vanha Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

_____________________________________________________________________________________________

Taittinger Comtes de Champagne 1998, 2000 ja 2006

Taittinger Comtes de Champagne 1998, 2000 ja 2006

 

Ps. En voi olla mainitsematta, että esittelytilaisuuden aikana pääsimme maistamaan Taittingerin Comtes de Champagnen uusinta vuosikertaa 2006 ensimmäisten joukossa maailmassa. Rakastan Comtesia ja uusi 2006 oli jo nyt huikea. Raikas, tasapainoinen ja ennen kaikkea hienostunut viini sain minut rakastumaan heti. Hemmottelumme ei jäänyt tähän sillä laseihimme kaadettiin vielä 2006 vuosikerran lisäksi Comtes de Champagnea vuosilta 2000 ja 1998. Vuoden 2000 Comtes on meille suurta herkkua, jota on tullut nautittua ja paljon – ja edelleenkin se on aivan huikea samppanja. *1998 – 92p / *2000 – 96p /*2006 – 94p

tammikuu 29, 2015 Kategoriat: Ceestashop, Comtes de Champagne, Essi Avellan, Essi Avellan MW, Grand Champagne Helsinki 2015, Helsinki, samppanja, Taittinger, ViiniVastaa